15 Aralık 2015 Salı

Beach Resort Aqua & Elegance Thalasso

Egenin en güzel koylarından biri olan Altınkum Üçüncü Koy'da Bulunan Didim Beach Resort & Spa, berrak bir deniz ve Kumsala sahiptir.


Denize sıfır konumuyla doğayla iç içe 8 ve 6 katlı toplam 385 odalı bölgenin antik dokusuna uygun mimarisiyle misafirlerine hizmet vermekte olan tesis, sahil bandında su sporları ve dalış okulu gibi deniz aktiviteleri, aquparkı yeni yapılan havuzları ile termal havuz dahil 4 yüzme havuzu, termal merkezi ile unutulmaz bir tatil imkanı sunmaktadır.

Didim Beach Resort'ta 2011 yılında tamamını yenilediğimiz odalarımızı zevkli, sade ve seçkin bir tarzda dekore ettik. Tamamı ev sıcaklığında Standart Odalarımızda Mini Bar, Çay Kahve Seti, Uydu Yayınlı TV, Split Klima, Saç Kurutma Makinesi, Direk Hatlı Telefon, Çelik Kasa ve Balkon bulunuyor. Banyolarımızın bazıları duşlu, bazıları küvetli olup, duşlar duşakabinli, küvetler de küvetkabinlidir. 2006 yılındaki yenileme programımız çerçevesinde, tüm odalarımızda zemin laminant parke, duvarlar duvar kağıdı kaplanmış, mobilyalar, perde, yatak örtüsü ve tüm tefrişat değişmiş ve yenilenmiştir.


Tüm odalarda üçüncü bir yetişkinin rahatlıkla yatabileceği ölçülerde, açıldığında yatak olabilen bir koltuk ve bir de berjer koltuk bulunur. Ayrıca gerektiğinde tüm odalara bir de katlanır ya da orijinal ilave yatak koymak mümkündür.

Tesisimiz Resort (265 oda) ve Elegance (120 oda) isminde iki ayrı binadan oluşmaktadır.Resort denize daha yakın olan bina olup ana kullanım üniteleri bu binadadır.Elegance binası 2008 yılında yapılmıştır.

Toplam Oda Sayısı: 385 (Resort /Elegance)
Deniz Manzaralı Oda sayısı: 67 (Resort )


EŞSİZ LEZZETLER, MÜKEMMEL SERVİS
Dünyaca ünlü Türk Mutfağı ve Uluslar arası mutfakların eşsiz lezzetlerinin yer aldığı Açık Büfemiz , Kahvaltı, Öğle ve Akşam Yemekleriyle Ana Restoranımız Priene Restaurant’ta her tür damak tadına hitap ediyor. Geç Kahvaltı ve Gece Yarısı Çorbası ise Milet Restaurant’ta sunulan alternatif servislerimizdir. Ana Restoranda Sigara İçilmeyen Bölüm de mevcut olup, Her şey Dahil Pansiyonu bazında konaklayan misafirlerimiz için alkollü ve alkolsüz yerli içecekler servis boyunca ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Her gün 20:00 – 23:00 saatleri arasında rezervasyon sistemi çerçevesinde hizmet veren A’lacarte Restaurant’ımız ile de siz değerli misafirlerimizin hizmetindeyiz.

SPA & Wellness Club
Hamam, sauna, masaj, çeşitli terapi üniteleri, güzellik ve bakım üniteleri, fitness odası.
Tazelenin,Yenilenin, Güzelleşin, Kendinizi Şımartın
Tamamen modern ekipmanlarla oluşturuluş SPA & GÜZELLİK merkezimiz, sağlığına ve güzelliğine önem veren misafirlerimiz için uzman ve deneyimli bir kadro ile hizmet vermektedir. SPA & Güzellik Merkezimizde sunulan hizmetler aşağıdaki gibidir.

Cilt Bakımı
Klasik Cilt Bakımı, Özel Cilt Bakımı, Göz Bakımı ve Sırt Bakımı

Vücut Bakımları
Yosun Uygulaması, Çamur Banyosu, Vücut Peelingi

Masajlar
Klasik Masaj, Bölgesel Masaj, Aroma Masajı, Sıcak Taş Masajı, Kese-Köpük Masajı, Selülit Masajı, Lenf Drenaj Masajı, Yüz Masajı, Refleksoloji Masajı

Balneoterapi
Aroma Banyosu, Çiçek Banyosu, Yosunlu Balneoterapi, Termakilli Balneoterapi, Su altı Masajı; Afüzyon Duşu Ve Masajı

El & Ayak Bakımı
El ve ayak parafin uygulamaları, El ve ayak klasik bakım uygulamaları

Sir Ağda & Depilasyon Uygulamaları
Sir ağda, Depilasyon, Kaş Formu, Kaş Kirpik Boyama, Kirpik Ekleme, Kirpik Bigudisi
  • Fitness Centre 
  • Sauna 
  • Fin ( Buhar ) Hamamı 
  • Türk Hamamı 
  • Şok Havuzu Uygulamaları 
  • Selülit Ve Zayıflama Programları 
  • Detoks Programları Ve Uygulamaları 
  • Anti- Aging Programları Ve Uygulamaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder