24 Aralık 2015 Perşembe

Venosa Beach Resort & Spa

Vizyonumuzu oluşturan en temel yapıtaşı, kalitede süreklilik ve mutlak misafir memnuniyetidir. Bu temel etrafında Misyonumuz, çağımızın getirdiği yeniliklere süratle adapte olarak, sürekli yatırımlarla kendimizi yenilemek ve siz değerli misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir. Tüm bunları gerçekleştirirken ana hedefimiz, bulunduğumuz bölgede lider kurum olmak ve bu birikimi kurumsal ve bireysel anlamda geliştirmek ve genişletmektir.


Konaklama

  • Aile Odası
  • Sahil Standart Double Oda
  • Geniş (Double Large) Oda
  • Standar Double Oda


Daphne (Ana) Restorand

Eşsiz deniz manzarası eşliğinde, sizler için özel olarak hazırladığımız Türk ve Dünya mutfağından lezzetlerin keyfine varmanız için daphne restorant sizleri bekliyor, ayrıca formuna dikkat edenler için, diyet menülerini unutmadık.

Anadolu Mutfağı
Osmanlı mutfağının ve yemek kültürünün özelliklerini, tarihsel kültürel birikiminin verdiği çeşitlilik ile hazırlamış olduğumuz otantik lezzetleri Sofra Restoranda tadıp tarihte yolculuk edeceksiniz. En az 7 günlük konaklamalar için ve konaklama başına bir kez ücretsiz yararlanılabilir.

Deniz Ürünleri
Ege'nin tüm güzelliklerinin tadını çıkarırken, damak tadınıza uygun taze balık ve meze çeşitlerini Mermaid Restoranda ziyafete dönüştürüp, tatilin keyfine varacaksınız. En az 7 günlük konaklamalar için ve konaklama başına bir kez ücretsiz yararlanılabilir.

İtalyan Mutfağı
Yemeğin aşkla sanata dönüştüğü İtalyan Mutfağının benzersiz lezzetlerini Serenata Restoranda tadabilirsiniz. En az 7 günlük konaklamalar için ve konaklama başına bir kez ücretsiz yararlanılabilir.


Aktiviteler
Gün boyu animasyon, çocuk oyun parkı, tenis, masa tenisi, basketbol, plaj voleybolu, dart, bilardo, tv salonu, internet kafe, atari oyunları, gece klubü, 3 kaydıraklı açık yüzme havuzu, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, su sporları, dalış okulu ise sizlere eğlenceli bir atmosferin kapılarını aralıyor...

Mini Club
Çocuklarınız (4-12 yaş arası) mini kulübümüzde eğitimli animatörlerimiz gözetiminde sağlıklı ve güvenli bir ortamda hem öğrenip hem eğlenirken sizde huzur içinde bir tatilin keyfini yaşayın...

Spa
Türk Hamamının tarihi dokusunda dinlenmek, saunalarımızda rahatlamak ve profesyonel terapisterimizin sihirli dokunuşları ile stres atmak istiyorsanız, sizlere enerji katacak Spa merkezimize uğramalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder