18 Aralık 2015 Cuma

Aquasis Deluxe Resort & Spa

Didim'de bir yıldız doğuyor Aquasis De Luxe Resort&Spa, Didim'in en güzide bölgesinde yepyeni bir tesisle siz değerli misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Aquasis De luxe Resort & Spa Muhteşem mimarisinin yanı sıra konumuyla misafirlerine konaklama süreleri boyunca, konforun, eğlencenin,
yiyecek ve içecek hizmetlerini zevke dönüştürüyor.


Aquasis De Luxe Resort & Spa, yeşilin ve mavinin bol oksijenle uyumunu şehrin gürültüsünden uzak, büyüleyici atmosferi ve bu atmosferle bütünleşen mimarisiyle konumlanmıştır. Özel iskelesi ve kendine özel doğal yapıdaki sahilinde misafirlerin denize rahat girebilmesi için farklı imkanlar sunmaktadır.

Aquasis De Luxe Resort & Spa, Türkiye’nin en yoğun oksijeni bulunan bölgelerinden Didim şehir merkezine 3 km mesafede ve en güzel koylarından Manastır koyunda yer almaktadır.

Otel'in merkezi konumu Didim, Bodrum-Milas havaalanı yanı sıra İzmir Adnan Menderes havaalanına yakın mesafededir, Bütün tarihi ve kültürel yerlere olan yakınlığı ile dikkat çekmektedir, Apollon Tapınağı, Efes antik kenti, Priene, Milet, Herakleitos Ayrıca Türkiye’nin en büyük Marinası olan D -Marin Marina & Yacht Club. 2 km mesafededir.



  • De Luxe Odalar
  • De Luxe Göl Odaları
  • De Luxe Aile Göl Evleri
  • De Luxe Executive Suite
  • Superior Villalar
  • Engelli Odaları
Aquasis De Luxe Resort & Spa Restaurant ve Barlar

Manzara Restaurant
Kahvaltı Açık Büfe
Geç Kahvaltı Açık Büfe
Öğlen Açık Büfe
Akşam Açık Büfe
Gece büfesi çorba ve aperatifler

Beach Snack Bar
Her gün ızgara çeşitleri, sandviç, pizza, pide, makarna, salata ve tatlı çeşitleri

Yörük Çadırı
Gözleme çeşitleri ve ayran

Caramele Patisserie
Geleneksel türk tatlı çeşitleri ve börek çeşitlerinin yanı sıra, pasta, ekler, çeşitli cuplar ve daha fazlasıyla muhteşem lezzetler sunan Caramela Patisserie gün boyu hizmet vermektedir.


  • Lobi Bar
  • Pool Bar
  • Sailor Bar
  • Lake Bar
  • Beach Bar
  • After Eleven Gece Kulübü

A'la Carte Restaurantlar;

Lalezar Restaurant- Türk Mutfağı
Geleneksel Türk mutfağından saraylara layık bir mönü sunan Lalezar Restaurant, Aquasis De Luxe Resort'un konuklarını şık ve leziz yemeklerle ağırlıyor. Lezzetlerinin yanı sıra muhteşem sunumları tam lezzet şöleni sunan Lalezar Restaurant’tın güler yüzlü ekibi sizi ağırlamaktan mutluluk duyacak..

Fangri Restaurant – Deniz Ürünleri
Balık ve deniz ürünlerini seven konukların tercihi … En taze deniz mamullerinin muhteşem bir lezzet şölenine dönüştüğü mönüden tercih yapmakta zorlanacaksınız. Fangri Restaurant’a özel lezzetler ve romantizmin yanı sıra güler yüzlü ve özenli ekibin servisiyle günün yorgunluğunu atacak, nefis lezzetlerin keyfini çıkaracaksınız…

Olivia Restaurant - Akdeniz
Çeşit çeşit makarnalar, nefis pizzalar, doyumsuz peynir çeşitleri… Siz de İtalyan mutfağı hayranıysanız Olivia Restaurant lezzet durağınız olacak. birbirinden nefis İtalyan lezzetleri ve doyumsuz şaraplarıyla damak tadınıza hitap edecek.

Titanic Restaurant–International
Romantik bir yemeğe eşlik edecek lezzetli bir et ve yanına kaliteli bir şarap isteyenler, tercihini Titanic Restaurant’tan yana kullanıyor. En taze etleri ve zengin şarap kavıyla Titanic Restaurant’ta hoş bir deneyim yaşayacaksınız.

Oda Servisi
24 saat ve ücretlidir.

*A'la Carte Restoranlar 7 günlük konaklamalarda 1 kez ücretsizdir.
*Otel yönetimi hizmet birimlerinin yerleri ve sayısını, açılış-kapanış tarih, gün ve saatlerini ve servis edilen ürünlerin markalarını önceden bildirmeksizin değiştirme hakkına sahiptir.

Aquasis De Luxe Resort & Spa
Türkiye ’nin en fazla oksijeni olan bölgesinde yer alan 2000 m2 alan üzerine kurulu Spa’da ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmenin keyfini yaşayın.

Türk Hamamı, Sauna, Buhar Odası, Sıcak-Soğuk Taş Terapisi, Uluslararası Masaj Çeşitleri, Macera Duşları, Kapalı Havuz, Kar Çeşmesi, Şok Duşlar ve Fitness Center.

Uzakdoğu Vücut Bakımları, Kavitasyon, Radyo Frekansla İncelme Programları, VIP Masaj Üniteleri, Cilt Bakımları, Detoks Programları, Anti- Aging Programları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder