14 Eylül 2016 Çarşamba

REHABilitasyon Bar


Çatısındaki sarı Vosvosu, Jack Sparrow isimli kokteyli, güzel canlı müziğiyle Didim’in en güzel mekanlarından…

Canlı müzik performansıyla, hizmet kalitesiyle ve samimi ortamıyla çıtayı yükseklere taşıyan sıcacık bir mekan.

Adres: Yalı Caddesi No:16
Altınkum
Didim - Aydın - Türkiye

1 Eylül 2016 Perşembe

Didim'de Yeme İçme

Didim'de efeler diyarı Aydın'a özgü yöresel yemeklerden tatmanızı öneriyoruz.

Bu turistik yörede Ege bölgesine has lezzetleri bulabilirsiniz. Eski adıyla Yenihisar ve çevresinde meşhur olan yöresel yemekler;


Göce: Su ve tuz atılarak kaynatılan buğday, suyu bitince üstüne sarımsaklı yoğurdun konulup karıştırılmasıyla, üzerine biber dökülerek servis edilen bir yemektir.

Yuvarlama: Soğan, tuz, karabiber ve yumurtayla yoğrulan kıyma, yuvarlak parçalar haline getirilir. Sonrasında kızdırılmış yağ ile beraber, piştikten sonra toz biberli sos dökülerek servis edilir.

Paşa Böreği: Yoğurulan hamur ve kıyma dinlenmeye bırakılır. Hamurlar kızgın yağda kızartılır. Kızardıkça da et suyuna bastırılarak ıslatılır. Artan et suyu böreğin üzerine dökülür. Önceden 180 derece kadar ısıtılmış fırında suyunu çekene kadar pişirilir. Üstüne yoğurt ve tereyağıyla pişirilmiş biber sosu dökülür.

Keşkek: Genellikle tavuklu olarak yapılmış keşkek, iyice yıkanan buğday ve yarım tavuğun, tencere dibinde pişirilip, kemikleri ayrıldıktan sonra üzerine dövülmüş buğdayla birlikte servis edilir.

Tirit: Parça parça doğranan kuru ekmekler ayrılır. Ayrı tencerede yağ ve soğan kavrulur. Kaynadıktan sonra soğanlı ve yumurtalı su, kuşbaşı ekmeklerin üzerine dökülür. Süslemek için üstüne kızartılmış biber serpilir.

5 Ağustos 2016 Cuma

Didim'de Doğa Sporu


Kumsalları meşhur olan ilçede en çok ilgi çeken spor aktivitesi, su eğlenceleridir.

Didim’e geldiğinizde yapabileceğiniz sporlar sınırlı olsa da masmavi denizindeki su sporları size yetecektir. Büyük bir eğlenceye dönüşen kano, beach volley, su kayağı, muz gibi deniz eğlenceleri özellikle Altınkum mevkiinde bir çok otelin kendi bünyesinde sunduğu plaj hizmetlerinin başında gelmektedir.

10 Mart 2016 Perşembe

DİDİM SELÇUK ÖZSOY KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ

TARİHÇESİ
Okulumuz 1992 yılında Yenihisar Selçuk Özsoy Lisesi olarak eğitime açılmıştır. 2002 yılında çok programlı liseye dönüştürülmüş sonrasında, ilçemiz Didim ‘in hızla göç almasının bir sonucu olan öğrenci artışı mevcut binada eğitimi mümkün kılmamış ve 2003 yılında yapılan yeni bina kalabalık sınıflar ve ikili eğitim sorununa bir çözüm olmuştur. Ancak 2003-2007 yılında iki binanın arasındaki mesafenin uzak oluşunun farklı sorunlar yaratması göz önüne alınarak 2007/2008 yılında çok programlı lise kapatılarak yeni bina genel liseye dönüştürülmüş , okulumuz ise Selçuk Özsoy Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi adını almış, kısa süre sonra Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek lisesi olarak eğitimine devam etmektedir.

Okulumuzda Muhasebe ve Finansman alanı, Bilişim Teknolojileri alanı, Çocuk Gelişimi alanı ve Denizcilik alanında eğitim-öğretim verilmektedir.

1 Mart 2016 Salı

Esra Karakaya Anadolu Lisesi

TARİHÇE
Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 03/09/2004 tarih ve B.08.0.OGM.0.09.03.03-08606 sayılı yazıları gereği Didim Anadolu Lisesinin açılması uygun görülmüştür.

Aydın ili Didim ilçesinde Eğitime %100 Destek kampanyasından hayırsever turizmci Kadir KARAKAYA ve eşi Nazire KARAKAYA’nın girişimleri ile biricik kızları merhum Esra KARAKAYA’nın adını yaşatmak amacıyla İlçemize Anadolu Lisesinin kazandırılmasına önderlik etmişlerdir.

KADİR KARAKAYA
MİMAR –TURİZMCİ

09.06.1951 yılında Didim Kırıkiçi mevkiinde doğdu.1957 yılında Ak Yeniköy kasabasına yerleşti. İlk öğrenimini Ak Yeniköy de orta öğrenimini Söke ‘de tamamladı.
Yüksek öğrenimini 1971 – 1976 yılları arasında, şimdiki adı Mimar Sinan Üniversitesi olan, Güzel Sanatlar Akademisinden mimar olarak mezun oldu.
Özel bir şirkette bir süre şantiye şefi olarak çalıştı daha sonra 77-79 arası yedek subay olarak askerliğini tamamladı.
1980 yılında Nazire KARAKAYA ile evlendi ve Didim’e yerleşti. Didim’de 1994 yılına kadar hem mimarlık mesleğini sürdürdü hem de müteahhitlik yaptı.
1986 yılından bu yana turizmle uğraşmaktadır, çocuklarının adını verdiği Esra ve Burak otellerini işletmektedir, 2002 de Esra isimli kızını kaybetti. Kızının anısını yaşatmak için 21 derslikli Anadolu lisesini ilçeye kazandırdı.

Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesini; Türk Milli Eğitiminini amaçları doğrultusunda zeki, hoşgörülü, dürüst, duyarlı, katılımcı, kendine güvenen, milli ve evrensel değerlerin bilincinde bireyler yetiştirerek; * Anlayış, dayanışma, sevgi ve saygı temellerine dayalı kurum kültürümüzle, * Sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerimizle, * Yükseköğretim sınavlarında göstereceğimiz başarılarımızla Aydın İlinde bulunan Anadolu Liseleri içerisinde en çok tercih edilen okul haline getirmek.

2007-2008 Yılında 21 öğrenci üniversiteye yerleşmiştir. Başarı Yüzdesi %51 2008-2009 Yılında 33 öğrenci üniversiteye yerleşmiştir. Başarı Yüzdesi %53 2009-2010 Yılında 51 öğrenci üniversiteye yerleşmiştir. Başarı Yüzdesi %74 2010-2011 Yılında 49 öğrenci üniversiteye yerleşmiştir. Başarı Yüzdesi %75 2011-2012 Yılında 60 öğrenci üniversiteye yerleşmiştir. Başarı Yüzdesi %76 2012-2013 Yılında 62 öğrenci üniversiteye yerleşmiştir. Başarı Yüzdesi %68,8

25 Şubat 2016 Perşembe

Mahir Özgür Damar İllkokulu

Mahir Özgür Damar İllkokulu
ilçemiz eczacılarından Sayın Beyazıt DAMAR tarafından 1996 yılında trafik kazasında vefat eden oğlu Mahir Özgür DAMAR adına yaptırılmıştır. Okul inşaatına 1997 yılında başlanmıştır ve 1998 yılı Eylül ayında tamamlanmıştır. Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu 09 Ekim 1998 tarihinde Milli Eğitim Bakanı Sayın Hikmet ULUĞBAY tarafından hizmete açılmıştır. Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu açıldıktan sonra çevrenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlamış, yüzlerce öğrenciyi başarıyla üst öğrenim kurumlarına hazırlamıştır.Mahir Özgür Damar İlköğretim Okulu 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında Mahir Özgür Damar ilkokulu´na dönüştürülüp normal eğitime geçmiştir.


Okulumuz 3 binadan oluşmaktadır.Ana binamızda 18 derslik, Ek binamızda 10 derslik, Anasınıfımızda 3 derslik bulunmaktadır.16 dönüm alan üzerine kurulmuştur.Beyaz Bayrağımız vardır.16/09/2013 tarihi itibariyle 442 kız, 501 erkek, toplam 943 öğrencimiz vardır.1 müdür,2 müdür yardımcısı,35 öğretmen,1 hizmetli toplam 39 personelimiz vardır.1 Ekim geleneksel "Pilav Günü"müzdür.

Valiler İlkokulu

Valiler İlkokulu 
Okulumuz 1993 yılında Aydın Valiliğinin sağladığı kaynaklarla 11 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır. İlçemizde açılan ilk İlköğretim Okulu olma özelliğini taşımaktadır. Dönemin Milli Eğitim Bakanı Sn. Nahit Menteşe tarafından 15.10.1993 tarihinde açılışı yapılmıştır. Fiilen eğitim öğretime başlaması ise 25.10.1993 olmuştur. Okulumuzun inşaatı tamamlandıktan sonra ilgililer tarafından dönemin Aydın Valisi´ne, adının okula verilmesi önerilmiş ancak Sn. Vali Lütfü Tuncel bu öneriyi kabul etmeyerek Aydın´da görev yapan bütün valilerin katkısını belirtmek üzere Valiler olsun diyerek, okulumuzun adına Valiler İlköğretim Okulu koymuştur.
Eğitim Öğretime açıldığı 1993-1994 öğretim yılında 1. kademe 5 sınıf, 2. kademe 3 sınıf olmak üzere toplam 8 sınıfta 182 öğrenciyle 3´ü kadrolu 2´si geçici görevli olmak üzere toplam 5 sınıf öğretmeni 4 branş öğretmeni ile birlikte toplam 9 öğretmenle eğitim öğretime başlayan okulumuzun gelişimi aşağıdaki şekilde olmuştur. 1999-2000 eğitim öğretim yılında oluşturulan kalite kurulu OGYE (Okul Gelişimi Yönetimi Ekibi) okulun geleceğe yönelik fiziksel gelişimi, personel ve velilerimizin zihinsel olarak hazırlanması amacıyla yaptığı planlamanın sonucu olarak aşağıdaki çalışmalar gerçekleştirilmiş yada sürdürülmektedir. Velilerimizle yapılan toplantılarda, yapılacak çalışmalar konusunda velilerimiz bilgilendirilerek destekleri sağlanmıştır. Okul Aile Birliği, Koruma Derneği ve velilerimizin iş birliği ile okul bahçesine bir kantin binası yapılmıştır. Okulumuzda her sene "Geleneksel Pilav Günü" yapılmaktadır.

8 Ocak 2016 Cuma

Cumartesi Pazarı


Didim'de her hafta Cumartesi günleri, otogarın hemen üst tarafına kurulan ve ilçenin en büyük pazarı olan Cumartesi pazarı yazlıkçılar ile turistleri ağırlıyor.
Havaların ısınmasıyla birlikte Didim'e yerli ve yabancı turistler gelmeye başlarken, yazlıkçılar de belli dönemler halinde Didim'e gelmeye başladı. Didim'deki yaşanan hareketlilik her hafta kurulan Cumartesi pazarında da kendini göstermeye başladı. İlçenin en büyük pazarı konumunda olan Sebze-meyve'den kuru yemişe, Kılık kıyafetten ayakkabıya kadar birçok ürünün satıldığı hal pazarı yazlıkçılar ve tatilcilerin vazgeçilmez mekânları arasında yerini alıyor.


Özellikle ilçede yaşayan Yabancı uyruklu vatandaşlar kılık kıyafet tezgâhlarında alış verişi yaparken, kimileri de mutfak ihtiyaçları pazardan karşıladıkları görüldü. Pazarda meyve ve sebzelerin fiyatlar 1 ila 5 TL arasında değişirken, yazlık giysilerin fiyatları ise 5 TL ila 50 TL arasında değiştiği görüldü. Cumartesi pazarında yaşanan kalabalık pazarcı esnafını da memnun ederken, önümüzdeki günlerde ilginin daha da aratacağını düşünen ifade eden pazarcı esnafı hareketliliğin Didim'e de fayda getireceğini ifade ettiler.


Yerli halkın kendi üretip, sattığı sebze ve meyvelere yoğun ilgi var. Organik yumurta, süt ve süt ürünleri ile her çeşit kuruyemiş, baharat, bahliyat da pazar yerinde satılmakta. Ne ararsanız bulacağınız pazar yerimize sizleri de bekleriz...

7 Ocak 2016 Perşembe

Apollonium Spa & Beach

Apollonium Spa & Beach
Türkiye’nin incisi Ege sahillerinde denize sıfır ve ormanla iç içe bulunan ApolloniumVillas uluslararası profösyönellerden oluşan yönetim kadrosu ile her türlü konuda hizmetinizdedir. Gündüzleri ve akşamları Beach Club’ta uluslararası eğlencelerin ve animasyonların düzenlediği gecelerden sessizliği tercih edenlerin rahat bir ortamda dinlenebileceği herşey; ApolloniumVillas Tatil Köyünde Düşünülmüştür.


Hizmetler
  • Kiralık Evler
  • Satılık Evler
  • Araç Kiralama
  • Havaalanı Transferi
Apollonium Spa & Beach Olanakları
  • Beach Club & Spa
  • Bar / Restaurant
  • Yüzme Havuzu (7 Farklı Yerde)
  • Kapalı ve Isıtmalı Yüzme Havuzu
  • Hamam ve Sauna
  • Spor Merkezi
  • Aqua Park
  • Mini Golf
  • Tenis Kortu
  • Su Sporları
  • Yat Gezileri
  • Büyük Yer Satrancı
  • Çocuk Oyun Alanları
  • Süpermarket

UZMANLIK ALANLARI
  • Tümü Modern Bir Şekilde Dekore Edilmiş ve Panaromik Deniz Manzarasına Sahip Villalarımızda ve Evlerimizde İstenildiği Süre Boyunca Farklı Paket Seçenekleriyle Beraber Oturulması.
  • Tam Sigortaya Sahib Sürekli Yenilenen Kendi Araç Filomuzdan En Uygun Fiyatlarla Kiralama İmkanı.
  • Tecrübeli Şöförlerimizle Kişiye Özel Havalimanı Trasferleri. (Transferleri Kiralamış Olduğunuz Araçlarla Ücretsiz Olarak Gerçekleştirilmektedir.)
  • Arzu Eden Müşterilerimize VIP Minibüslerimizle Transfer Sunma İmkanı.
  • Tarihi Yerlere ve Belirli Noktalara Haftanın Belirli Günleri Geziler...
  • Haftanın Belirli Günleri En Güzel Koylara Tekne Turları... (Ailelere Özel Turlar İçin Lütfen Danışınız)
BUNLARIN DIŞINDA...
  • Villalarımızın Satışı (Satış Sonrası Ev Sahiblerine Kira Garantisi !!!)
  • Villaların Yıllık Tüm Bakımları, Kiraya Verilmesi, Havalandırılması, Temizlik ve Çamaşır Hizmetleri, vb.


ApolloniumVillas TATİL KÖYÜ
İş hayatından veya bulunmuş olduğunuz ortamdan kendinizi uzaklaştırıp elit ve gayet nezih bir ortamda seçkin kimlikler arasında tatilinizi geçirmek istediğiniz özel bir daire veya villa arayışı içerisinde olabilirsiniz. O zaman Apollonium Villas Spa & Beach Resort tatil köyü tam sizin için ideal bir yer demektir.

Tatil planlarınızı yapmadan önce kendinize bir kaç soru sorarsanız, neden tatil evi kiralamanın otelden çok daha fazla keyifli, huzurlu ve dinlendirici olduğunu göreceksiniz.

6 Ocak 2016 Çarşamba

Temple Class Hotel

Temple Class Hotel
Altınkum merkezdeki tesis, Milas-Bodrum Havalimanı'na 90 km ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 150 km mesafede konumlanıyor. Denize 30 m mesafede bulunan tesisin misafirleri halk plajını kullanıyor. Plajda alınan tüm hizmetler ücretli.


Yeme/İçme
Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10.00-22.30 saatleri arasında ücretsiz.

Hizmet Saatleri
08.00-10.00 Kahvaltı (açık büfe)
12.30-14.00 Öğle Yemeği (açık büfe)
19.00-21.00 Akşam Yemeği (açık büfe)

Etkinlik ve Olanaklar
Tesiste spor salonu bulunuyor.


Otel Olanakları
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Kapalı Restoran
  • Toplantı Salonu
  • Bahçe
  • Lobi
  • Açık Restoran
  • Lobi Bar
  • Bar
  • Pool-Bar
  • Masa Tenisi
  • Havuz
  • Sauna
  • Fitness Center
  • Tenis Sahası
  • Jakuzi
  • Açık Havuz
  • Çocuk Havuzu
  • Kuru Temizleme*
  • Kablosuz İnternet*
  • Doktor*
  • Kuaför*
  • Otopark*
  • Çamaşırhane*
  • Telefon ve Faks Hizmeti*
  • Taze Sıkılmış Meyve Suları*
  • Emanet Kasa*
  • Araç Kiralama*
* ile işaretli hizmetler ücretlidir.

Odalar
Standart Oda
  • Televizyon
  • Kablosuz ınternet
  • Elektronik Anahtar Sistemi
  • Duş
  • Banyo
  • Uyandırma Servisi
  • Klima
  • Halı veya Laminant Zemin
  • Duman Dedektörü
  • Uydu Yayını
  • Saç Kurutma Makinesi
  • WC
  • Buklet Banyo Ürünleri
  • Balkon
  • Temizlik Hizmeti
  • Minibar*
  • Oda Servisi*
  • Telefon*
* ile işaretli hizmetler ücretlidir

5 Ocak 2016 Salı

Temple Beach Didim

Temple Beach Didim
Didimin şirin beldesi Altınkum’da hizmet veren Temple Beach Didim, Altınkum’un eşsiz plajına yalnızca 100 m uzaklıkta konumlanıyor. Tesis odalarında; klima, balkon ve televizyon bulunuyor. Misafirler tesisin bahçesinde yer alan açık havuzda güneşin keyfini çıkarabilir.


Altınkum restoran ve barlarına yürüyüş mesafesindeki tesisin havuz başında hizmet veren açık bir restoran da bulunuyor. Didim, Altınkum merkezdeki tesis, Mila-Bodrum Havalimanı'na 90 km, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na ise 150 km mesafede konumlanıyor. Denize 30 m mesafedeki tesisin misafirleri halk plajını kullanıyor. Plajda alınan tüm hizmetler ücretli.

Yeme/İçme
Sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsiz. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 11.00-22.30 saatleri arasında ücretsiz.

Hizmet Saatleri
08.00-10.00 Kahvaltı (Açık Büfe)
12.30-14.00 Öğle Yemeği (Açık Büfe)
19.00-21.00 Akşam Yemeği (Açık Büfe)

Çocuk/Bebek
Tesiste çocuk misafirler için; çocuk animasyonu, çocuk büfesi ve çocuk havuzu bulunuyor.


Otel Olanakları
  • TV Odası
  • Açık Restoran
  • Oyun Salonu
  • Kapalı Restoran
  • Lobi
  • Lobi Bar
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Masa Tenisi
  • Su Kaydırağı
  • Bilardo
  • Açık Havuz
  • Dart
  • Çocuk Büfesi
  • Çocuk Animasyonu
  • Çocuk Havuzu
  • Masaj*
  • Masaj & Kese ve Vücut Bakımları*
  • Kuru Temizleme*
  • İnternet Cafe*
  • Otopark*
  • Araç Kiralama*
  • Telefon ve Faks Hizmeti*
  • Çamaşırhane*
  • Kablosuz İnternet*
  • Emanet Kasa*
  • Doktor*
  • Toplantı Salonu*
  • Bar*
  • Kuaför*
  • Su Sporları*
  • Langırt*
* ile işaretli hizmetler ücretlidir.

4 Ocak 2016 Pazartesi

Temple Miletos Spa Hotel

Temple Miletos Spa Hotel
Altınkum mevkiinde bulunan tesis, Bodrum-Milas Havaalanı'na 85 km ve Bodrum merkeze 125 km mesafede konumlanıyor. Tesis denize 150 m mesafede konumlanıyor.


Yeme/İçme
Oda kahvaltı konaklamalarda sabah kahvaltısı dışında alınacak yiyecekler ücretlidir.Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir. Yarım pansiyon konaklamalarda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınacak yiyecekler ücretlidir.Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir.

Spa / Wellness
Tesisin spa ve wellness bölümünde; hamam, sauna, kapalı havuz, jakuzi, buhar odası, masaj, kese ve vücut bakımı gibi olanaklar bulunuyor.

Çocuk/Bebek
Tesiste çocuk misafirler için çocuk havuzu bulunuyor.


Otel Olanakları
  • Buhar Odası
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Açık Restoran
  • Bar
  • Kapalı Restoran
  • Lobi
  • Otopark
  • Kapalı Havuz
  • Açık Havuz
  • Hamam
  • Jakuzi
  • Sauna
  • Çocuk Açık Havuzu
  • Masaj*
  • Masaj & Kese ve Vücut Bakımları*
  • Kuru Temizleme*
  • Toplantı Salonu*
  • Telefon ve Faks Hizmeti*
  • Lobi Bar *
  • Araç Kiralama*
  • Çamaşırhane*
  • Taze Sıkılmış Meyve Suları*
  • Kablosuz İnternet*
  • Bilardo*
* ile işaretli hizmetler ücretlidir

1 Ocak 2016 Cuma

Temple Hotel

Temple Hotel
Altınkum mevkiinde bulunan tesis, Didim merkeze 400 m, Bodrum-Milas Havaalanı'na 75 km, Bodrum merkeze 121 km mesafede konumlanıyor. Altınkum Plajı'na 250 m mesafede konumlanıyor. Ege'nin meşhur plajlarından Altınkum Plajı'na 250 metre mesafedeki tesiste güzel bir tatil konukları bekliyor. 


Yeme/İçme
Oda kahvaltı konaklamalarda sabah kahvaltısı dışında alınacak yiyecekler ücretlidir.Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir. Yarım pansiyon konaklamalarda sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dışında alınacak yiyecekler ücretlidir.Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretlidir.


Hizmet Saatleri
08.00-10.00 Kahvaltı (Açık büfe)
19.00-21.00 Akşam Yemeği (Açık büfe)

Spa / Wellness
Tesisin spa ve wellness bölümünde; hamam, masaj, kese ve vücut bakımı gibi olanaklar bulunuyor.


Otel olanakları
  • Kablosuz İnternet
  • Kapalı Restoran
  • Lobi
  • Otopark
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Açık Restoran
  • Açık Havuz
  • Kapalı Havuz
  • Masaj*
  • Masaj & Kese ve Vücut Bakımları*
  • Çamaşırhane*
  • Lobi Bar *
  • Araç Kiralama*
  • Telefon ve Faks Hizmeti*
  • Bar*
  • Toplantı Salonu*
  • Kuaför*
  • Kuru Temizleme*
  • Bilardo*
  • Hamam*
* ile işaretli hizmetler ücretlidir.

Odalar

Standart Oda
  • Küvet
  • Elektronik Anahtar Sistemi
  • Halı Kaplı Zemin
  • Duş
  • Split Klima
  • Banyo
  • Duman Dedektörü
  • Balkon
  • WC
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Televizyon
  • Minibar*
  • Telefon*
  • Kasa*
  • Oda Servisi*
* ile işaretli hizmetler ücretlidir.